sobota 2. května 2015

-"My daughter has memorized all your songs." -"Why did she do that?" -"'Cause I made her do it, that's why."

K narozeninám jsem si dala dárek podívání se na poslední velký film s Bobem Dylanem, který jsem ještě neviděla. Česky Inkognito, anglicky Masked and Anonymous, celkově šílený. Perličkou je to, že Dylan je pod pseudonymem Sergei Petrov spouautorem scénáře.
Ráda bych také poznamenala, že právě pracuji na scénáři, kde má hlavní mužská postava příjmení Petroff, ale to je kvůli těm klavírům a jmenuje se tak už asi sedm let a to příjmení vymyslel Tomáš.
Kdybyste se dívali na ten odkaz na ČSFD, tak ten nejdelší a nejfanatičtěji obdivovatelský komentář je samozřejmě ode mne.
V tom filmu ve stresu před velkým koncertem, který organizuje, jedna z postav poslouchá rádio, a z rádia běží zpráva v tomto znění:

"Geologist in Trenton are digging the world's deepest hole there and have reached the death of 30 miners. Scientists have measured the temperature down there and they have lowered microphones into the pit and heard the sounds of millions of suffering souls. They have determined that the cente of the Earth is hollow. Hopefully, they say, whatever is down there will stay down there."

Abych to shrnula: Nejen plaší lidé, ale i naše civilizace je odsouzena k zániku.
Ale pořád existují legíny s Mickey Mousem a legíny s blesky, takže odcházejme s úsměvem.

Podejmlíko Půlrohlík



Žádné komentáře:

Okomentovat